Trendy v bankovnictví - Sokolovský, Zbyněk
Meniace sa podmienky a rýchle zmeny v celosvetovom bankovníctve. Vývoj z pohľadu európskych bánk (jednotná mena, meniace sa potreby klientov, význam informačnej technológie). Nová strategická orientácia bánk.