Budovanie manažmentu vzdelávania k niektorým otázkam teórie a praxe - Haňdiak, Michal
Zmena úloh manažmentu ľudských zdrojov a manažmentu vzdelávania v jeho rámci. Požadované vlastnosti systému riadenia ľudských zdrojov v podniku. Vysvetlenie pojmu manažment vzdelávania. Stratégia, politika a realizácia vzdelávania v podniku. Nástroje a prostriedky jeho realizácie. Štandardizácia v manažmente vzdelávania.