Jak si spotřebitel hraje
Realizácia spotrebiteľských hier v marketingovej spoločnosti S.E.N. Pozitíva súťaží pre organizátora. Organizácia, tvorba a cieľ spotrebiteľskej hry. Súčasne organizované spotrebiteľské hry spoločnosťou S.E.N.