Globtel spustí GSM 1800 čo najskôr, EuroTel až o rok - Matyáš, Jaroslav
Celoplošné licencie na frekvenčné pásmo 1800 megahertzov dostanú EuroTel Bratislava a Globtel GSM Bratislava, spoločnosti, ktoré v súčasnosti ovládajú trh mobilnej komunikácie v SR. Tvrdé cenové podmienky. Väčšia vyťaženosť siete Globtelu. Perspektíva prepojenia sietí Globtelu a EuroTelu. Perspektíva mobilnej komunikácie na slovenskom trhu.