Poľnohospodári pod drobnohľadom - Polakovič, Ivan
Snaha Európskej únie znížiť dotácie do agrosektora. Princípy agrárnej koncepcie Slovenska pre vstup do Európskej únie. Nevyhnutnosť reštrukturalizácie poľnohospodárstva. Poľnohospodárska produkcia v Európe. Úroveň samozásobovania v EÚ. Produkčná kapacita EÚ-15 a 10 asociovaných štátov.