Zákon č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky
Novelizácia zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších zákonov a zákona č. .../1999 Z.z. z 3. júna 1999.