Vydělejte na pořádku Facility Management - Chládek, Josef
Kedy a kde sú potrebné informácie priestorového charakteru. Facility management určený na správu priestorov využívaných firmou prostredníctvom počítača. Výhody a podstata Computer Aided Facility Management. CAFM systém ALLFA.