Srovnání hospodaření nejvýznamnějších českých, maďarských a polských bank - Nejedlý, Martin
Porovnanie štyroch najväčších bánk v ČR a Maďarsku a päť bánk v Poľsku. Kvalita úverového portfólia. Ukazovatele ziskovosti. Ukazovatele efektívnosti. Štruktúra bilancie. Závery z analýzy.