Problémy a otázniky zásielkového obchodu - Tytykalová, Halka
Stúpajúci záujem spotrebiteľov o zásielkový predaj. Špecifické problémy slovenského zásielkového obchodu. Ponukový sortiment najväčších slovenských zásielkových katalógov. Krátke informácie o subjektoch zásielkového obchodu.