Dovozná prirážka znovu zavedená - Kubicová, Jana, 1961-
Ministerstvo financií SR podľa par. 56 zákona č. 42/1980 Zb. o hospodárskych stykoch so zahraničím v znení zákona č. 113/1988 Zb. a zákona č. 113/1990 Zb. ustanovilo zavedenie dovoznej prirážky vyhláškou č. 118/1999 Z.z. s platnosťou od 1. júna 1999. Príčiny opätovného zavedenia dovoznej prirážky v SR. Dovozná prirážka všeobecne a jej prijímanie podľa medzinárodných právnych noriem. Praktické príklady.