Odpočet "cestovného" a jeho vplyv na základ dane z príjmov - Borodovčák, Michal
V nadväznosti na zmenené znenie par. 6 ods. b) a doplnenie ods. 12 o nové písmeno e) zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov s účinnosťou od 1. apríla 1999 dochádza k zásadnejšej zmene pri uplatňovaní odpočítateľnej čiastky u zamestnancov, ktorá do určitej miery zohľadňuje ich náklady spojené s výkonom zamestnania. Vplyv odpočtu "cestovného" na základ dane z príjmov. Praktické príklady.