Tiché spoločenstvo - Fekete, Štefan
Tiché spoločenstvo ako jedna z právnych foriem majetkovej účasti na podnikaní. Subjekty a obsah zmluvy o tichom spoločenstve. Vklad do tichého spoločenstva. Účasť tichého spoločníka na podnikaní. Podiel tichého spoločníka na zisku. Zánik tichého spoločenstva.