Problematika platenia spotrebnej dane z liehu - Simonidesová, Jana, 1968-
Spotrebnú daň z liehu upravuje zákon Národnej rady SR č. 229/1995 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v úplnom znení zákona NR SR č. 304/1995 Z.z. Poslednú zmenu zákona o spotrebnej dani z liehu s účinnosťou od 1. apríla 1999 upravuje zákon č. 59/1999 Z.z. Mechanizmus platenia spotrebnej dane z liehu. Nekalá situácia na trhu s liehom. Možnosti riešenia. Systém daňových skladov.