Počet štátnych podnikov SAD má od 1. augusta klesnúť na tretinu - Zverková, Daniela
Príprava zmien v prevádzke štátnych podnikov Slovenskej autobusovej dopravy (SAD) - organizačné zmeny sa nedotýkajú SAD, š.p. Bratislava a dvoch súkromných podnikov. Ide o koncentráciu štátnych podnikov z 51 na 17. Hlavné ciele navrhovaných zmien. Cestovné ako nástroj sociálnej politiky vlády. Problematika privatizácie v SAD.