Vplyv vyberaných daní na podnikateľskú sféru SR - Lénártová, Gizela
Konštrukcia dane z pridanej hodnoty v daňovom systéme Slovenskej republiky. Vplyv DPH a spotrebných daní. Vplyv vybraných daní na podnikateľskú sféru. Vplyv majetkových daní.