Nestor a učitel našich předních ekonomů - Vencovský, František
Univerzitná a verejná činnosť Albína Bráfa. Chápanie národohospodárskej vedy. Pluralita výskumných metód. Charakteristika liberalizmu, kritika socializmu vo výskume Albína Bráfa.