Na Slovensku zrejme nikto nemá ucelenú predstavu o reálnych finančných tokoch na trhu liekov - Velecký, Milan
Situácia na slovenskom trhu s liekmi. Zavedenie a zrušenie dovoznej prirážky na zahraničné lieky. Neprehľadné finančné toky na trhu s liekmi. Zlá situácia v lekárňach. Absencia systémového riešenia problémov. Potreba sprísnenia podmienok na uvádzanie liekov na trh a ich predpisovanie pacientom.