Ekonomické opatrenia by mali mať sociálnu i podnikateľskú dimenziu - Oujezdská, Lena
Návrh Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK) na riešenie problémov ekonomiky z pohľadu podnikateľskej sféry. SOPK negatívne vníma systémovo nekonzistentné opatrenia vlády na ozdravenie ekonomiky. Paralelne s reštrikciami by sa mali prijať opatrenia smerujúce k motivácii a rozvoju podnikania a mali by zohladňovať aj sociálnu dimenziu. V podnikateľskej oblasti treba prijať systémové opatrenia na zastavenie šírenia platobnej neschopnosti.