Výrobné a obchodné značky - ako ďalej? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Rozmach vlastných maloobchodných značiek u renomovaných potravinárskych predajcov. Výhody maloobchodných značiek oproti výrobným. Úloha marketingu pri ich diferenciácii. Vzťahy výrobcov a obchodníkov pri zavádzaní maloobchodných značiek. Prínos maloobchodnej značky pre výrobcu, maloobchodníka a spotrebiteľa. Ekonomické aspekty maloobchodných značiek.