Príjemná atmosféra predáva... - Tytykalová, Halka
Význam príjemného a zároveň adekvátneho zariadenia interiéru predajne pre prilákanie a udržanie zákazníkov. Projekty "na kľúč" od profesionálneho architekta alebo štúdia. Racionálny prístup pri tvorbe interiéru zodpovedajúceho požiadavkám predaja daných výrobkov. Materiály a stavebnicové systémy do interiérov predajní. Rozdiely v zariaďovaní menších a veľkých predajní.