Tajemství úspěchu - Máchová, Alena
Výsledky prieskumu časopisu Moderní obchod, ktorý bol zameraný na zisťovanie aktivít najvýznamnejších obchodníkov s potravinami zameraných na podporu predaja. Spôsoby uplatňovania podpory predaja, merchandisingu, direct mailingu, reklamnej propagácie. Kto u dodávateľov zabezpečuje tieto aktivity. Využívané reklamné prostriedky. Inzercia v masmédiách.