Rozhlas a televize jako reklamní média
Efektivita rozhlasovej a televíznej reklamy. Odlišnosti medzi rozhlasovou a televíznou reklamou. Ako a pri akej príležitosti sa má firma obrátiť na mediálnu reklamu. Obľúbenosť jednotlivých médií v ČR.