Sezóna po celý rok
Mrazenie patrí k najšetrnejším spôsobom uchovania čerstvej zeleniny. Faktory ovplyvňujúce kvalitu hlbokozmrazeného výrobku. Proces spracovania zeleniny od zberu až po zamrazenie. Základné prednosti hlbokého zmrazovania potravín. Mrazená zelenina obľúbená u spotrebiteľov. Nárast spotreby mrazenej zeleniny. Tipy na zaobchádzanie s mrazenou zeleninou v predajniach.