Na výstavbu ľahkého metra v Bratislave stále chýba stanovisko mesta a záruka vlády - Zverková, Daniela
Vypracovanie dokumentácie pre výstavbu ľahkého metra v Bratislave. Výhody a parametre ľahkého metra. Trasa, po ktorej by malo viesť metro. Dôvody pre a proti výstavbe metra. Rámcová dohoda o výstavbe metra. Financovanie projektu.