Vzájomná podmienenosť
Bohatá ponuka Slovenskej republiky v oblasti cestovného ruchu. Prieskum kvality obchodu a obchodnej siete v turistických centrách Slovenska. Tabuľka hodnotenia návštevnosti a atraktivity hotelov v turistických centrách. Centrá s najlepšou, veľmi dobrou a dobrou obchodnou vybavenosťou.