Verejná správa v Slovenskej republike: kontexty a atribúty - Řehůřek, Miloš
Vybrané právno-politické súvislosti decentralizácie verejnej správy v Slovenskej republike. Potreba právneho definovania pojmu verejnej správy. Námety na modernizáciu verejnej správy najmä s ohľadom na jej funkčnosť a ekonomickú primeranosť.