Generálna klauzula nekalej súťaže - Vozár, Jozef
Úprava problematiky nekalej súťaže na Slovensku. Generálna klauzula obsiahnutá v Obchodnom zákonníku. Význam pojmu hospodárska súťaž a pojmu "dobré mravy súťaže". Úloha generálnej klauzuly pri ochrane pred nekalou súťažou. Príklady rôznych spôsobov zneužitia hospodárskej súťaže v reklame a použitia generálnej klauzuly.