Privatizácia Slovenských telekomunikácií si žiada viac svetla - Kovalčík, Ján
Neprehľadnosť výberového konania na poradcu na predaj Slovenských telekomunikácií (ST), a.s. Bratislava. Spochybnenie a zmarenie výberu. Výhrady predstaviteľov Transparency International Slovensko (TIS) k priebehu výberového konania. Nejasná definícia ceny.