Akčné programy pre životné prostredie a nástroje ich realizácie v podmienkach Európskej únie - Pirč, Ján
Základné ciele Európskych spoločenstiev v zmysle starých zmlúv o ochrane životného prostredia. Päť akčných programov Európskej únie pre životné prostredie. Legislatívne, trhové, horizontálne a finančné nástroje environmentálnej politiky EÚ.