Úloha risk managementu pojišťoven v prevenci škod - Urbanová, Jana
Častá strata opatrnosti poistencov po poistení majetku proti krádeži a problémy z toho vyplývajúce. Úloha risk manažmentu poisťovní pri prevencii škôd. Činnosti risk manažéra potrebné pre určenie stupňa rizika odcudzenia. Zabezpečenie poistených objektov na zabránenie krádeži.