Informačná spoločnosť prinesie úžitok všetkým - Ičo, Tibor
Hlavné zmeny charakterizujúce súčasné podmienky na svetovom trhu. Vznik globálnej informačnej spoločnosti. Posilnenie moci informačných, inovačných, znalostných a vedeckých centier, vytváranie globálnych informačných sietí a siete informačných superdiaľnic. Miesto politiky informatizácie vo vyspelých krajinách. Situácia v krajinách strednej a východnej Európy. Situácia na Slovensku.