Získávání nových trhů - Kachlík, Alfons
Siedma záverečná etapa: jednanie s vhodnými partnermi, uzavretie zmlúv. Príprava na cestu a jednanie v zahraničí. Doplnenie a overenie vlastných informácií v cieľovej krajine. Obsah samotného jednania s partnermi. Vyhodnotenie prvých návštev. Uzavretie zmlúv.