Slavošovce sa profilujú na výrobcu hygienických papierov - Immer, Ján
Hospodárenie Slavošovského závodu Severoslovenských celulózok a papierní, a.s. Ružomberok v prvom polroku r. 1999. Viac ako 70 perc. predaja sa realizovalo na zahraničných trhoch, v Španielsku, Dánsku, Taliansku a iných európskych krajinách. Súčasná nepriaznivá situácia v papierenskom priemysle vo svete. Orientácia Slavošoviec na výrobu hygienického papiera.