Obchodní cesty: Kolumbie - Puschman, Jan
Základné demografické údaje Kolumbie. Členstvo Kolumbie v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Kolumbie.