Väčšina strát IRB sa má pokryť z mimoriadneho zisku Národnej banky Slovenska - Kovalčík, Ján
Návrh postupu riešenia situácie v Investičnej a rozvojovej banke (IRB), a.s. Bratislava. Viaceré "projekty ozdravenia" IRB sa zatiaľ nerealizovali. Nakoniec sa zrodil vládny návrh riešenia situácie v IRB. Riešením patovej situácie by mali byť zdroje z NBS. Presun úverov na Konsolidačnú banku.