Řízení rizik (Role managementu a správních orgánů) - Zelenka, Ivan
Tradičné a moderné chápanie rizika. Integrovaný systém riadenia rizika, jeho súčasti. Riziková stratégia. Prínosy integrovaného systému riadenia rizika.