Podniková kultúra v marketingovo orientovanej firme - Čihovská, Viera
Príklad silnej podnikovej kultúry na spoločnosti Procter & Gamble. Determinanty podnikovej kultúry: vonkajšie a vnútorné vplyvy. Aktivity poukazujúce na rozvoj podnikovej kultúry. Rôzne typy podnikovej kultúry prinášajú rôznu úspešnosť organizácií.