Medzinárodná cestná doprava a finančná spoľahlivosť - Kopál, Pavel
Chápanie medzinárodnej cestnej dopravy, obsah a rozsah podnikateľského oprávnenia, vzťah k vnútroštátnej cestnej doprave. Podstata, účel a spôsob získania finančnej spoľahlivosti. Prax vnútroštátneho dopravcu.