Právne formy spoločného podnikania - Fekete, Imrich
Rôzne možnosti podnikania. Spoločnosti s právnou subjektivitou a bez subjektivity. Spoločné podnikanie bez právnej subjektivity. Tiché spoločenstvo. Konzorcium. Rozdiel medzi združením a verejnou obchodnou spoločnosťou. Spoločné podnikanie s právnou subjektivitou. Zmiešané spoločnosti. Verejná obchodná spoločnosť. Komanditná spoločnosť. Spoločnosť s ručením obmedzeným. Praktické príklady.