Lesk a bída rozhlasové reklamy - Vajnerová, Ivana
Nedocenená rozhlasová reklama. Názory predstaviteľov popredných reklamných agentúr na rozhlasovú reklamu. Najčastejšie používanie a úloha rozhlasových reklám. Postup tvorenia rozhlasovej reklamy. Tohtoročné spoty ocenené českým Louskáčkom.