Práva rozhlasových a televizních organizací - Nerudová, Veronika
Špecifiká práva rozhlasových a televíznych organizácií a vysielateľov. Časové obmedzenie trvania vysielateľského práva. Definícia vysielania a vlastného vysielania podľa Rímskej zmluvy o autorských právach. Stručný obsah práva vysielateľov.