Economic Development of Slovakia in 1998 Study Prepared on Behalf of the United Nations Economic Commission for Europe - Okáli, Ivan
Hospodárska situácia na Slovensku v roku 1998. Vývoj odvetví národného hospodárstva, hrubého domáceho produktu, investícií, cien, trhu práce, zahraničného obchodu, platobnej bilancie a zahraničného kapitálu. Finančná a menová politika. Výhľad na rok 1999.