Restructuring of the banking sector in Slovenia in view of its accession to the European Union - Mrak, Mojmir
Vývoj bankového sektora v Slovinsku v období medzi jeho nezávislosťou v roku 1991 a ukončením bankovej rehabilitácie v roku 1997. Analýza existujúcich štruktúr, trendov a problémov bankového sektora pred vstupom do Európskej únie. Náčrt politiky orientovanej na ukončenie reformy bankového sektora.