Euro a jeho vplyv na bankovú a podnikovú sféru - Korauš, Antonín
Problematika zavedenia eura v kontexte vplyvu na bankovú a podnikovú sféru. Vplyv zavedenia eura na komerčné banky. Náklady spojené so zavádzaním eura. Dôležité otázky pre banky a podniky v súvislosti so zavedením spoločnej meny euro. Euro v bankách na Slovensku.