Hospodárska funkcia kongresového cestovného ruchu - Mlynková, Karin
Kongresový cestovný ruch patrí medzi ekonomicky najvýznamnejšie druhy cestovného ruchu. Kongresový cestovný ruch sa realizuje počas celého roku a môže preto vyplniť do určitej miery pokles aktivity rekreačného cestovného ruchu. Výdavky účastníkov kongresového cestovného ruchu. Priamy a nepriamy vplyv kongresového cestovného ruchu na tvorbu pracovných miest.