Voľný čas a športovo-rekreačné služby - Ďuríček, Milan
Športovo-rekreačné služby ako produkt modernej spoločnosti. Aktívny životný štýl. Vývinový trend športovo-rekreačných služieb vo svete. Podnikateľské projekty v službách fitnescentier. Pestrosť ponuky a jej kvalita.