Propagácia cestovného ruchu na Slovensku v rokoch 1918-1938 - Piteková, Jana
Organizačné zabezpečenie propagácie cestovného ruchu v rokoch 1918-1938 bolo na Slovensku prostredníctvom Klubu československých turistov a Slovenského cudzineckého zväzu. Podmienky účinnej propagácie cestovného ruchu. Formy propagácie cestovného ruchu.