Foreign direct investment in the Slovak Republic: a focus on institutions and policies in the period 1993-1996 - Brzica, Daneš
Faktory ovplyvňujúce atraktívnosť prostredia pre priame zahraničné investície (PZI). Právne, ekonomické a politické podmienky ovplyvňujúce objem prílevu PZI. Daňové zaťaženie. Budovanie inštitúcií a prijímanie zákonov. Vplyv privatizácie. Nákladová štruktúra a jej vplyv na PZI.