Smery riadenia a marketingu v poľskom cestovnom ruchu - Feczko, Janusz
Rozvoj cestovného ruchu v Poľsku. Kvalita regionálneho investičného dopytu. Základné ciele európskej integrácie v rámci EÚ predpokladajú slobodný pohyb kapitálu, tovarov a ľudí. Potreba zmeny materiálnej základne cestovného ruchu v Poľsku. Trendy riadenia marketingu v praxi. Kvalita pracovníkov cestovného ruchu - určujúci činiteľ jeho úspechu.