Profesionálna príprava odborníkov pre cestovný ruch v 21. storočí - Gúčik, Marián
V dňoch 23.-24. apríla sa konala konferencia k 35. výročiu založenia katedry cestovného ruchu a spoločného stravovania. Jej cieľom bolo poukázať na proces globalizácie v cestovnom ruchu a trendy jeho vývoja na prahu 21. storočia s dôrazom na rozvoj cestovného ruchu na Slovensku.